08:15 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ασκήθηκαν στον γυναικολόγο-μαιευτήρα που καταμηνύθηκε από 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε τρεις ποινικές διώξεις στον γυναικολόγο-μαιευτήρα που καταμηνύθηκε από 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», οι διώξεις αφορούν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εισαγγελέας συνένωσε σε μία, τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του και τις διαβίβασε στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου.

Η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να διατηρούσε σχέση μαζί του. Ωστόσο, χθες υπέβαλε διά της συνηγόρου της κ. Εύης Αρνιθενού, αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας για να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του γιατρού προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με τη γυναίκα, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν μεταξύ τους στον πληθυντικό.

Η εφημερίδα «Το Θέμα» δημοσιοποίησε τμήματα από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος. Ο γιατρός φέρεται να υποστήριξε ότι είναι θύμα σκευωρίας σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από πρώην ερωμένη του, την οποία μάλιστα κατονομάζει στην κατάθεσή του. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι αυτή η γυναίκα προκάλεσε τις καταγγελίες και των άλλων γυναικών επειδή της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις μαζί της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τι ισχυρίζεται η γυναίκα

Από την άλλη η 55χρονη γυναίκα, η οποία διατείνεται ότι είχε τυπικές σχέσεις με τον γυναικολόγο, περιγράφει ότι η εξέτασή της που έγινε τον Ιούνιο του 2020 περιέργως έγινε με το χέρι και δεν χρησιμοποιήθηκε κολπικός υπέρηχος, πράγμα το οποίο την παραξένεψε αρχικά και του απηύθυνε σχετική ερώτηση.

Η εξέταση άρχισε να της προκαλεί δυσφορία αλλά και πόνο και διαμαρτυρήθηκε, ενώ εκείνος της ζητούσε να κάνει υπομονή θωπεύντας τους μαστούς της με πίεση ενώ είχε το ένα χέρι του στον κόλπο της.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ίδια, η εξέταση δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική ψηλάφηση αλλά άρχισε να παραπέμπει σε ερωτική ψηλάφηση. Ωστόσο, αρχικά δεν αντέδρασε καθώς βρισκόταν σε σύγχυση με τον γιατρό να συνεχίζει να τη θωπεύει έντονα.

Τελικά η γυναίκα αποφάσισε να αντιδράσει, με τον γιατρό να την καθησυχάζει, ενώ τη ρώτησε και πότε είχε για τελευταία φορά ερωτική επαφή. Η γυναίκα έβγαλε τα πόδια της απότομα από τη γυναικολογική καρέκλα και μόλις σηκώθηκε, διαπίστωσε ότι το παντελόνι του γυναικολόγου ήταν ανοιχτό, με τον ίδιο να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα.

Ευρισκόμενη, όπως υποστηρίζει, σε κατάσταση πανικού, άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται και να του ζητά εξηγήσεις κι εκείνος της έλεγε ότι ντρέπεται και προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Tags:
δίωξη, Ρόδος, γυναικολόγος, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK