17:35 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο μικρός βγήκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού και συνομίλησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο 9χρονος Μάριος έδωσε τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του, παλεύοντας με σθένος τον κορονοϊό και κατάφερε να βγει νικητής, σκορπίζοντας χαμόγελα, όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όπου νοσηλευόταν.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και διευθυντής του ΕΣΥ.

Παράλληλα, αποκάλυψε και την έκπληξη που επεφύλασσαν οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εκπλήρωσαν την επιθυμία του μικρού και συνομίλησαν μαζί του μέσω Skype.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Μάριου, μετά τις εφιαλτικές ημέρες αγωνίας που έζησε, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για το γεγονός ότι ο γιος της βγήκε από τη ΜΕΘ.

«Είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας, μαζί μου… Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε. Αυτός τα κατάφερε με τη δύναμή του. Ευχαριστώ τους γιατρούς στη μονάδα, όλους όσοι έβαλαν τα πάντα για να γίνει το παιδί μου καλά», ανέφερε.

Όσο για το τι έχει ζητήσει ο 9χρονος, δεν δίστασε να απαντήσει ότι «είναι πολλά», ωστόσο «αν γίνει καλά, θα γίνουν όλα», αφού του «το έχουμε υποσχεθεί».

Tags:
νοσοκομείο, πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK