08:09 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2895)
0 04
Βρείτε μας

Σύζυγος περιπατητή στη Μαγνησία κατήγγειλε τόσο τον ίδιο όσο κι άλλα άτομα που έκαναν πεζοπορία στη Μακρινίτσα.

Πρόστιμα σε περιπατητές στη Μακρινίτσα επιβλήθηκαν από αστυνομία ύστερα από σχετική καταγγελία που έκανε η… σύζυγος ενός εκ των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρει στο taxydromos.gr, η σύζυγος του πεζοπόρου είχε καταγγείλει τον άνδρα της πολλές φορές καθώς δεν άντεχε να μένει μόνη στο σπίτι, αλλά και ανησυχούσε μήπως αρρωστήσει από κορονοϊό.

Μετά τις καταγγελίες της, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στην αστυνομία να προχωρήσει σε έλεγχο, όπως και έγινε τελικώς. 

Κατά τον έλεγχο, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε έναν πολίτη, ο οποίος θεωρήθηκε διοργανωτής, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Όπως διευκρίνισε ο φερόμενος ως διοργανωτής, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, στον οποίο είναι πρόεδρος, έχει διακόψει κάθε ομαδική δραστηριότητα.

«Κάθε Κυριακή διοργανώνουμε πεζοπορία, στην οποία κινούμαστε ατομικά και όχι ως ομάδα. Συμμετέχουν έως τρία άτομα με αρκετά μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον. Άλλωστε τα μονοπάτια είναι στενά και δεν μας επιτρέπεται ακόμη και να το επιδιώκαμε να έχουμε πιο μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλον. Είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε ανακοινώνουμε τις δράσεις μας. Δεν τις κάνουμε εν κρυπτώ».
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2895)
Tags:
πεζοπορία, αστυνομία, Μαγνησία, πρόστιμο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK