01:34 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμα και τον γιο του, ασελγώντας στα δύο ανήλικα κορίτσια.

Μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, δύο αδερφές, ηλικίας 24 και 19 ετών από δήμο της ανατολικής πλευρά του νησιού, κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω τους για έξι ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους μάλιστα, ο εφιάλτης τους ξεκίνησε από όταν ήταν 6 και 9 ετών, μέχρι τα 12 τους χρόνια.

Ο φερόμενος ως θύτης έχαιρε μάλιστα της απόλυτης εμπιστοσύνης των γονιών τους καθώς ήταν στενός οικογενειακός φίλος, με αποτέλεσμα να τις πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμα και σε μια οικοδομή, αλλά και στην οικία του όπου ασελγούσε πάνω τους.

Προσέγγισε αρχικά τα ανήλικα κορίτσια, με πρόφαση να παίξουν, δελεάζοντάς τα επίσης με δώρα, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, αποκάλυπτε σταδιακά τις φρικιαστικές προθέσεις του.

Δεν δίστασε μάλιστα να υποχρεώσει ακόμα και τον γιο του να πάρει μέρος σε σεξουαλικές πράξεις με τα κορίτσια, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι αδερφές δεν είχαν εκμυστηρευτεί, μέχρι σήμερα, η μία στην άλλη τη σεξουαλική τους κακοποίηση. Αποφάσισαν έτσι να καταγγείλουν τον συντοπίτη τους μόλις διαπίστωσαν ότι και οι δυο είχαν πέσει θύματά του.

Tags:
σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, σεξουαλική κακοποίηση, Ρόδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK