12:10 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 05
Βρείτε μας

Τον αντιδήμαρχο Γρεβενών έδειρε μέσα στο γραφείο του ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής, με τον πρώτο να νοσηλεύεται προληπτικά.

Μέσα στο δημαρχείο έδειρε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας επιτέθηκε γιατί ο αντιδήμαρχος σε συζήτηση δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μιλώντας για το περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του περιστατικού και θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη.

Ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Tags:
αντιδήμαρχος, ξενοδοχείο, γραφείο, ξυλοδαρμός, Γρεβενά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK