02:40 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1504)
0 11
Βρείτε μας

Για την κατάσταση υγείας του γιατρού από την Κέρκυρα που φέρεται να παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του μίλησε ο συνήγορός του.

Ο συνήγορος του γιατρού που φέρεται να εμφάνισε παράλυση μετά τον εμβολιασμό του στην Κέρκυρα, απαντά στα όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες κατά του εντολέα του. 

«Ο άνθρωπος αυτός παρουσίασε κάποια συμπτώματα, ελέγχεται για τα συμπτώματα αυτά, εισήχθη στο νοσοκομείο γιατί η κατάστασή του δεν ήταν καλή. Το νοσοκομείο κάλεσε καθηγητή Νευρολογίας που ήρθε στην Κέρκυρα και τον εξέτασε. Προφανώς διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» ξεκαθάρισε ο κ. Ιωάννης Κοντός στο MEGA σχετικά με την κατάσταση υγείας του γιατρού.

Το ότι εμφάνισε τα συμπτώματα μετά το εμβόλιο «δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με το εμβόλιο» σημείωσε και συμπλήρωσε πως «τα κάτω του άκρα είναι σχεδόν σε απόλυτη παράλυση. Χτες εμφάνισε μια μικρή βελτίωση».

«Και εγώ και ο εντολέας μου είμαστε σαφέστατα υπέρ της θωράκισης του πληθυσμού και υπέρ του εμβολιασμού. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Έχει σημασία να μην παρουσιάζεται ένας άνθρωπος με πορεία και προσφορά, ως απατεώνας. Εμείς δε λέμε ότι τα όποια συμπτώματα του εντολέα μου συνδέονται με το εμβόλιο» τόνισε ο ίδιος.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1504)
Tags:
εμβολιασμός, εμβόλιο, γιατρός, παράλυση, Κέρκυρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK