ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει Τούρκους αστυνομικούς που με την απειλή όπλου ωθούν Ιρανούς να κατευθυνθούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το βίντεο φέρεται να καταγράφει Τούρκους αστυνομικούς με προτεταμένα τα όπλα να αναγκάζουν Ιρανούς που κατέφθασαν πρόσφατα στη χώρα, να κατέβουν από το λεωφορείο και να τους υποχρεώνουν να κατευθυνθούν προς τον Έβρο και τα ελληνοτουρκικά σύνορα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο χρήστης που το ανήρτησε στο Twitter.

​Οι Τούρκοι αστυνομικοί, που κρατούν στα χέρια πιστόλια, φέρονται να απειλούν τους Ιρανούς πως αν δεν περάσουν στην Ελλάδα, τότε θα απελαθούν στην χώρα τους, όπως αναφέρει ο Babak Taghvaee.

«Οι Ιρανοί αιτούντες άσυλο που πρόσφατα πέταξαν στην Τουρκία, έπειτα από τις διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα στην χώρα τους, μεταφέρονται δια της βίας στα σύνορα της Ελλάδας και κατόπιν εξαναγκάζονται από τους αστυνομικούς να διασχίσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στη χώρα. Μπορείτε να δείτε ότι οι αστυνομικοί απειλούν να τους πυροβολήσουν!», επισημαίνει στο Twitter ο χρήστης που ανέβασε το επίμαχο βίντεο.

Tags:
όπλο, Τούρκοι, μεταναστευτικό, Έβρος, σύνορα, Τουρκία, μετανάστες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK