ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Η Τουρκία είναι ακόμα μια χώρα στην οποία έφτασε ο κορονοϊός COVID-19, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Sabah» που επικαλείται τον υπουργό Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, ο πρώτος ασθενής είναι ένας άνδρας που είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ευρώπη.

Το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού COVID-19 καταγράφηκε την Τετάρτη (11/03) στην Τουρκία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Sabah» επικαλούμενη τον υπουργό Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κοτζά.

Ο ίδιος είπε ότι ο ασθενής είναι ένας άνδρας που επέστρεψε πρόσφατα από ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν ήδη μολυνθεί από τον κορονοϊό COVID-19 ανά τον κόσμο και η πλειονότητα έχει αναρρώσει, μολονότι έχουν καταγραφεί και περίπου 4.000 θάνατοι. 

Η επιδημία του κορονοϊού άρχισε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κινεζική πόλη Γουχάν. Στην Ευρώπη, η χώρα που πλήττεται περισσότερο είναι η Ιταλία, με τη Γαλλία και τη Γερμανία να αντιμετωπίζουν, επίσης, την εξάπλωση της ασθένειας.

Στη χώρα μας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού COVID-19 ανέρχονται σε 89 και η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη (10/03) το κλείσιμο σχολείων και φροντιστηρίων σε όλη την επικράτεια.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κορονοϊός, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK