17:59 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας κάλεσε την Ελλάδα και την Κύπρο να «μην κάνουν πλάκα» με τον τουρκικό στόλο, γιατί «σας ξεπερνάει».

Μήνυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο να «μην κάνουν πλάκα» με τον τουρκικό στόλο έστειλε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας AKP, Ομέρ Τσελίκ, σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη.

Η Τουρκία υποστηρίζει το Δίκαιο, διαμήνυσε αρχικά ο Τσελίκ παρατηρώντας ότι εφόσον αυτό συμβαίνει, τότε η Τουρκία είναι πάντα έτοιμη «να κάτσει στο τραπέζι». Ωστόσο, όπως παρατήρησε, αυτό δεν συνέβη με τους Ελληνοκύπριους.

Κατηγόρησε δε την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη ότι «δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους».

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος εκπρόσωπος επικαλέστηκε δήλωση υπουργού της Κύπρου περί δημιουργίας στόλου ενάντια στην Τουρκία.

«Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός ζήτησε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει τη στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον τρόπο» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης θέλω να σας απευθύνω μια απλή προειδοποίηση: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας».
Tags:
στόλος, Ομέρ Τσελίκ, Τουρκία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK