18:59 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (126)
0 10
Βρείτε μας

«Πάντοτε είμαστε υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των προβλημάτων στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Για πρόθεση της Άγκυρας να λυθούν ειρηνικά τα «προβλήματα» στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο, έκανε λόγο σε νέες του δηλώσεις ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

«Πάντοτε είμαστε υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των προβλημάτων στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο» υποστήριξε ο Ακάρ, μιλώντας σε ανταποκριτές ξένου Τύπου.

Χθες, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας προανήγγειλε τη συνάντηση αξιωματούχων Ελλάδας και της Τουρκίας, εν μέσω των προσπαθειών αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο.

«Περιμένουμε να έχουμε μια συνάντηση με τους Έλληνες γείτονες στην Άγκυρα τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μ’ αυτές και άλλες παρεμφερείς συναντήσεις. Η δουλειά μας συνεχίζεται σ’ αυτή την κατεύθυνση» τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Hurriyet».

Η τοποθέτηση του Τούρκου υπουργού εκφράστηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα κοινά σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας.

Τον Ακάρ συνόδευαν τα στελέχη της τουρκικής διοίκησης Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία πραγματοποίησαν επιθεώρηση στην περιοχή.

 

Θέμα:
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (126)
Tags:
Ανατολική Μεσόγειος, Ελλάδα, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK