15:57 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (AKP) Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή την παρουσία του ανταποκριτή του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στο Καστελλόριζο.

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (AKP), Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή τις καταγγελίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu για «στοχοποίηση» του ανταποκριτή της που μετέβη στο Καστελλόριζο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Τσελίκ χαρακτήρισε «βάρβαρο και φασιστικό να στοχοποιούνται υπάλληλοι του Anadolu στην Ελλάδα» και κάλεσε τις ελληνικές Αρχές να καταστήσουν σαφές αν υποστηρίζουν φασίστες ή την ελευθερία του Τύπου».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «αποτελεί υποχρέωση της Ελλάδας να εκθέσει το συγκεκριμένο περιστατικό και να αποτρέψει την επανάληψή του».

Η ανάρτηση του Ομέρ Τσελίκ

«Είναι βάρβαρο και φασιστικό να στοχεύονται υπάλληλοι του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο για τις Ελληνικές αρχές να αφήνουν να περάσει αυτό το θέμα. Οι ελληνικές Αρχές πρέπει να καταστήσουν σαφές αν υποστηρίζουν φασίστες ή την ελευθερία του Τύπου» έγραψε ο Τσελίκ.

Και επανήλθε με δεύτερο tweet:

«Οι ελληνικές Αρχές πρέπει να βρουν τους φασίστες και να κάνουν όσα είναι απαραίτητα. Αποτελεί υποχρέωση της Ελλάδας να εκθέσει το συγκεκριμένο περιστατικό και να αποτρέψει την επανάληψή του».
Tags:
Καστελλόριζο, Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK