10:40 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (503)
0 01
Βρείτε μας

Στη σημασία της διπλωματίας για την επίλυση των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο Ιμπραήμ Καλίν καλώντας Ελλάδα και ΕΕ να μην αφήσουν να χαθεί η ευκαιρία που υπάρχει.

Το μήνυμα πως η Ελλάδα και η ΕΕ δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί η ευκαιρία που δόθηκε στη διπλωματία για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν με την Τουρκία, έστειλε ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν.

Σε μήνυμά του στο Twitter, το πρωί της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων:

«Η Ελλάδα και οι χώρες της ΕΕ δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί η ευκαιρία που δόθηκε στη διπλωματία και [πρέπει] να κάνουν τα αναγκαία βήματα».

Ο Καλίν πρόσθεσε ότι είναι εφικτή η ειρηνική επίλυση των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και έκανε λόγο για μια «εποικοδομητική προσέγγιση» που θα βασίζεται στο Δίκαιο, στη συμπερίληψη και στη λογική.

«Η Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα εδάφη κανενός, όμως έχει την αποφασιστικότητα να μην επιτρέψει να καταπατηθούν τα δικαιώματά της» κατέληξε ο Καλίν.

Θέμα:
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (503)
Tags:
διπλωματία, ΕΕ, Καλίν, Τουρκία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK