19:42 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι τεχνικές αντιπροσωπείες Τουρκίας και Ρωσίας συζητούν μια πιθανή μείωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Η Ρωσία και η Τουρκία συζήτησαν τη μείωση του αριθμού των σημείων επιτήρησης της Άγκυρας στην Ιντλίμπ της Συρίας και θα συζητήσουν για τη μείωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εκεί, καθώς και για την πιθανή απόσυρση του βαρέως οπλισμού από την περιοχή, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστή καλά ενημερωμένη πηγή την Τετάρτη. 

«Η τεχνική αντιπροσωπεία της Ρωσίας υπέβαλε μια προσφορά για τη μείωση ορισμένων τουρκικών σημείων επιτήρησης στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην έδρα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών. Ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί συναίνεση για το θέμα» ανέφερε η πηγή.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι τουρκικές και ρωσικές στρατιωτικές αντιπροσωπείες θα συζητήσουν έναν μηχανισμό μείωσης ορισμένων δυνάμεων της Άγκυρας και την απόσυρση βαρέων όπλων από την περιοχή» πρόσθεσε η πηγή.

Την Τετάρτη, οι στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Τουρκίας συναντώνται στην έδρα της Άγκυρας για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στην Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Tags:
οπλικά συστήματα, οπλικό σύστημα, Ιντλίμπ, στρατός, Ρωσία, Τουρκία, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK