18:54 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είχε δηλώσει ότι θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ στον απόηχο του αποκεφαλισμού του καθηγητή Ιστορίας Σαμουέλ Πατί.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στράφηκε κατά του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν σχολιάζοντας ότι χρειάζεται «ψυχιατρική θεραπεία» εξαιτίας της εχθρότητάς του απέναντι στο Ισλάμ. 

Μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, ο Ερντογάν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τι να πει κανείς για έναν ηγέτη χώρας που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε εκατομμύρια πολιτών του που ανήκουν σε διαφορετικό θρήσκευμα. Πρώτα από όλα ότι χρειάζεται να ελεγχθεί η νοητική του κατάσταση» ανέφερε, σύμφωνα με το Anadolu.

Σημειώνεται ότι ο Γάλλος Πρόεδρος είχε ανακοινώσει ότι θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες κατά του ριζοσπαστικού ισλάμ, μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή, Σαμουέλ Πατί.

Σχετικά με την επιδρομή της αστυνομίας σε τέμενος στο Βερολίνο δήλωσε:

«Ο ευρωπαϊκός φασισμός μπήκε σε νέα φάση με τέτοιες επιθέσεις στα δικαιώματα των Μουσουλμάνων πολιτών. Η Ευρώπη ετοιμάζει το τέλος της με το μέτωπο κατά των Μουσουλμάνων. Αν δεν σταματήσουν αυτή η αρρώστια θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Ευρώπης εκ των έσω».

 

Tags:
ισλάμ, Εμανουέλ Μακρόν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK