07:38 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών της χώρας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Δεκτή έκανε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο πεθερός του και Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν. 

«Έγινε δεκτή από τον Πρόεδρό μας η απαλλαγή των καθηκόντων του Μπεράτ Αλμπαϊράκ από το Υπουργείο Οικονομικών εκ μέρους του Προέδρου μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή, με ανακοίνωσή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Αλμπαϊράκ ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους υγείας, αλλά δεν υπήρχε επίσημη κυβερνητική επιβεβαίωση.

«Αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω στη θέση μου την οποία και κατέχω για περισσότερα από πέντε χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας. Την επόμενη περίοδο θα περάσω τον χρόνο μου με τη μητέρα, τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά μου τα οποία έχω παραμελήσει τα τελευταία χρόνια» φέρεται να έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Εκπρόσωπος του υπουργείου επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ανακοίνωσης, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του Bloomberg.

Tags:
παραίτηση, οικονομία, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK