03:23 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέο γραφείο στην Τουρκία και, μάλιστα, στην Άγκυρα ανοίγει το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Sputnik, επεκτείνοντας το δίκτυό του τόσο στη γειτονική χώρα όσο και παγκοσμίως.

Επεκτείνεται το δίκτυο του Sputnik σε ολόκληρο τον πλανήτη και έτσι το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο άνοιξε γραφείο στην Άγκυρα, στην πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Ως εκ τούτου, η Τουρκία γίνεται η μόνη χώρα στην οποία υπάρχουν δύο ξένες αντιπροσωπείες του Sputnik και οι εργαζόμενοι στο γραφείο της Άγκυρας σχεδιάζουν να ασχοληθούν, με διάφορες μορφές, τόσο με τη διεθνή ατζέντα όσο και με τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικοπολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Sputnik στην Άγκυρα θα επιτρέψει στο πρακτορείο ειδήσεων να έχει 24ωρη μετάδοση στην Τουρκία, να αρχίσει να δημιουργεί ραδιοφωνικά προγράμματα για διάφορα θέματα, με τη συμμετοχή κορυφαίων δημοσιογράφων της χώρας και άλλων προσκεκλημένων.

Ακόμα, ο σύγχρονος εξοπλισμός του νέου γραφείου θα επιτρέψει τη ζωντανή μετάδοση προγραμμάτων και διασύνδεσης των εγκαταστάσεων στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik Turkey είναι μέλος του ομίλου Rossiya Segodnya και το πρώτο γραφείο άνοιξε, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κωνσταντινούπολη.

Επιπλέον, το Sputnik Turkey δεν είναι μόνο ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος, αλλά και ένας ραδιοφωνικός σταθμός που σήμερα ακούγεται από 30 από τα 80 εκατομμύρια κατοίκους στην Τουρκία και καλύπτει πέντε πόλεις, την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, τη Σμύρνη, την Προύσα και το Κοτσαέλι.

Τα ραδιοφωνικά προγράμματα του Sputnik Turkey, μάλιστα, έχουν λάβει πολλά βραβεία και έχουν αναγνωριστεί ως τα καλύτερα της χρονιάς στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το Sputnik είναι ένα σύγχρονο ειδησεογραφικό πρακτορείο, του οποίου τα προϊόντα περιλαμβάνουν ειδήσεις, ιστοσελίδες, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, ραδιοφωνικές εκπομπές, πολυμέσα καθώς και κέντρα Τύπου.

Η έδρα του Sputnik βρίσκεται στη Μόσχα και περιφερειακά γραφεία υπάρχουν σε σημαντικές περιοχές και χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ (Ουάσινγκτον), Κίνας (Πεκίνο), Γαλλίας (Παρίσι), Γερμανίας (Βερολίνο), Αιγύπτου (Κάιρο) και Ηνωμένου Βασιλείου (Λονδίνο και Εδιμβούργο).

Το Sputnik άρχισε να λειτουργεί στις 10 Νοεμβρίου 2014 από τον ρωσικό όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης Rossiya Segodnya και, σήμερα, μεταδίδει ειδήσεις σε περισσότερες από 30 γλώσσες, ανάμεσά τους, τα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά και, φυσικά, τα Ελληνικά.

Tags:
Rossiya Segodnya, Sputnik, γραφείο, Τουρκία, Άγκυρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK