08:19 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία για ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την οποία είχε ξαναδιαβάσει ο Μπιναλί Γιλντιρίμ το 2017, με βίντεο που έχει κυκλοφορήσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αίσθηση στα τουρκικά ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η «ανακύκλωση» της ομιλίας που είχε δώσει, πριν τέσσερα χρόνια, ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ, από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο πολιτικός λόγος μπορεί συχνά να μοιάζει τυποποιημένος, ξύλινος, αλλά παρά τις ομοιότητες και τα κοινά μοτίβα, οι λογογράφοι των πολιτικών προσώπων είθισται να φροντίζουν, ούτως ώστε να μην υποπέσουν σε κάποιο τέτοιο λάθος. 

Ιδίως τη σήμερον ημέρα που τα κοινωνικά δίκτυα και μέσα έχουν τη δύναμη να βρουν και να παραθέσουν κάθε τέτοιου είδους σφάλμα. 

Στην περίπτωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μάλιστα, στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησε βίντεο που αποδεικνύει τις πανομοιότυπες ομιλίες του Τούρκου Προέδρου και του Μπιναλί Γιλντιρίμ το 2017

Η απροσεξία των λογογράφων του Ερντογάν δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού και αρκετά τουρκικά ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο αυτό το λάθος.

 

Tags:
ομιλία, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK