06:55 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
0 0 0
Βρείτε μας

Διαβεβαιώσεις πως τα τραπεζικά καταστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά παρείχε η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Χαρά Απαλαγάκη.

«Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά» επεσήμανε η Χαρά Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή, η κ. Απαλαγάκη, καταδίκασε τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν σε ορισμένες περιοχές.

«Έχουμε όλοι πλήρη πρόσβαση στο σύνολο των συναλλακτικών και οικονομικών μας αναγκών χωρίς κανένα περιορισμό. Είναι όμως σαφές πως η εξυπηρέτησή μας αυτή θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση στα μέτρα που έχουν ληφθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως οι πληρωμές διεξάγονται καλύτερα διαδικτυακά.

Στη συνέχεια, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ανέφερε πως οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από συγκεκριμένα τραπεζικά καταστήματα «μας αδικούν, γιατί δείχνει ότι δεν ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε τις συναλλαγές μας σε καταστάσεις ευαίσθητες και κρίσιμες σε όλους μας».

Χαρδαλιάς: «Δεν γίνεται δίπλα από κάθε απερίσκεπτο πολίτη να υπάρχει και ένας αστυνομικός»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, που λίγο νωρίτερα κατήγγειλε την «απαράδεκτη εικόνα έξω από τις τράπεζες».

Όπως τόνισε, κάποιοι συμπολίτες δεν έχουν αντιληφθεί τους κινδύνους, ενώ μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις επενέβη και η Αστυνομία.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
Tags:
συναλλαγές, ΑΤΜ, ATM, Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, τράπεζες, τράπεζα, θάνατοι, κρούσματα, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK