15:34 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τη συμμετοχή της στα χρηματοδοτικά προγράμματα στήριξης των επιχειρήσεων με την εγγύηση κρατικών φορέων, η Alpha Bank συνεχίζει να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας τους πόρους σημαντικού ύψους.

Τις επιχειρήσεις της χώρας να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στηρίζει ενεργά η Alpha Bank που συμμετέχει στον Β' κύκλο του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Όπως αναφέρει στη ανακοίνωσή της η τράπεζα, «η Alpha Bank, μέσω του Προγράμματος, θα ενισχύσει την επιχειρηματική της Πελατεία, χρηματοδοτώντας ανάγκες κεφαλαίου κίνησης, ενώ το Δημόσιο, μέσω της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, θα εξασφαλίσει τα δάνεια που θα χορηγηθούν, με εγγύηση σε ποσοστό 80%».

Σύμφωνα με την Alpha Bank, ο Β’ κύκλος του Προγράμματος δίνει έμφαση στη στήριξη μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών ενώ παράλληλα θα μπορούν να συμμετάσχουν και Μεγάλες Επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον Β’ Kύκλο του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Covid-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων – ΠΣΚΕ, επιλέγοντας την Alpha Bank ως την Τράπεζα από την οποία επιθυμούν να χρηματοδοτηθούν.

Tags:
χρηματοδότηση, επιχειρήσεις, τράπεζα, Alpha Bank
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK