Για τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστότοπου, παρουσίαση του πιο επίκαιρου ενημερωτικού περιεχομένου και προβολή στοχευμένης διαφήμισης συλλέγουμε ανώνυμες τεχνικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των εργαλείων των συνεργατών μας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε στην Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Πατώντας το κουμπί "Αποδοχή και κλείσιμο", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χρησιμοποιώντας κάποιο τρόπο που αναφέρεται στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Όλες οι ειδήσεις για τη Eurovision 2019 που διεξάγεται φέτος στο Ισραήλ. Οι εμφανίσεις, τα απρόοπτα, οι δηλώσεις και όλα τα νέα μέχρι και τον τελικό του διαγωνισμού στις 18 Μαΐου.
Με την Ελλάδα να εμφανίζεται στη 13η θέση, την Κύπρο στην 11η και τη Ρωσία στην 5η, αρχίζει η Eurovision 2019, το φαντασμαγορικό σόου με τους χιλιάδες οπαδούς. Ιδιαίτερη νότα στην βραδιά του τελικού θα δώσει η Μαντόνα.
Όπως επιβεβαίωσε η διοργανώτρια αρχή της Eurovision 2019, η «βασίλισσα» της ποπ θα ερμηνεύσει επιτυχίες της κατά τη διάρκεια του τελικού του Σαββάτου, στο Τελ Αβίβ.
Η σειρά εμφάνισης των χωρών στην Eurovision 2019 έγινε γνωστή την Παρασκευή, με την Ελλάδα και την Κατερίνα Ντούσκα να εμφανίζονται στη 13η θέση. Η Κύπρος διαγωνίζεται 11η, ενώ η Ρωσία 5η.
O Σεργκέι Λαζάρεφ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Scream» στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού.
Τα τελευταία 10 εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου, στον οποίο προκρίθηκαν Ελλάδα και Κύπρος, διεκδικούν ακόμη 18 χώρες.
Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2019 δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλά, με τον μουσικό διαγωνισμό να καταλαμβάνει την τρίτη θέση τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό κοινό.
«Πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό», είπε η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση που της εξασφάλισε μια θέση στον τελικό της φετινής Eurovision.
Ο ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Τελ Αβίβ, με το Ισραήλ να έχει ενεργοποιήσει το αντιπυραυλικό του σύστημα Iron Dome.
Η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Better Love» στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού.
Φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν και ψηλές δερμάτινες μπότες, η Τάμτα άνοιξε την αυλαία του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2019.
Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019 συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος, διεκδικώντας την πρόκρισή τους στον τελικό του Σαββάτου.
Τις τελευταίες πρόβες έκαναν οι ομάδες που θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Μεταξύ αυτών, η Ελλάδα και η Κύπρος.
Όλα βαίνουν καλώς λίγες ώρες πριν τη μεγάλη εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα, στον ημιτελικό της Eurovision, όπως φάνηκε από τη χθεσινή πρόβα.
Ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, από τις πιο σημαντικές μουσικές γέφυρες μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, μίλησε στο Sputnik με αφορμή το «Scream», το τραγούδι φαβορί της ρωσικής συμμετοχής.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το «Better Love» και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του 16ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει το Σάββατο.
Η Ελλάδα διαγωνίζεται αύριο, Τρίτη, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019, με την Κατερίνα Ντούσκα να ερμηνεύει το «Better Love» διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.
Ο τελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού του 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Μαΐου, ενώ θα προηγηθούν οι ημιτελικοί μέσα στην εβδομάδα.
Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 Μαΐου και 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ και συμπίπτει με την Ημέρα της Νάκμπα, η οποία σχετίζεται με τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων μετά τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας.
Μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου στη Σουηδία απειλούν να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό της Eurovision λόγω της στάσης του Ισραήλ απέναντι στην Παλαιστίνη.
Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό του φετινού πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Ισραήλ στις 18 Μαΐου του 2019.