18:44 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
Videoclub

Μανικιουρίστες χρησιμοποιούν μυρμήγκια για να καλλωπίσουν νύχια

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Είναι γεγονός! Στη Μόσχα ιδιοκτήτες μαγαζιού μανικιούρ πεντικιούρ σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ζωντανά μυρμήγκια μέσα στα τεχνητά νύχια που τοποθετούν στις πελάτισσες.

Άφωνοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου μόλις είδαν το βίντεο με τα ζωντανά μυρμήγκια μέσα στα τεχνητά νύχια, που δημοσίευσε ένα συγκεκριμένο κατάστημα μανικιούρ πεντικιούρ στη Μόσχα. Το κοινό έδειξε μεγάλη αποστροφή στο συμβάν, αφήνοντας χιλιάδες μηνύματα με παράπονα εναντίον αυτής της ενέργειας.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, δηλώνουν πως έκαναν όλες τις απαραίτητες δοκιμές στα μυρμήγκια, ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν θα τους συμβεί τίποτα κακό, για όσο καιρό θα βρίσκονται μέσα στο ειδικό υλικό. Μάλιστα μία από τις υπαλλήλους του καταστήματος είπε πως μέσα στα τεχνητά νύχια «έχουν αρκετό αέρα να αναπνεύσουν» και πως «δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα». 

Η απήχηση του αμφιλεγόμενου βίντεο αύξησε κατά πολύ τη δημοτικότητα του καταστήματος. Παρολαυτά, οι ιδιοκτήτες απελευθέρωσαν τα μυρμήγκια την ίδια μέρα που τα χρησιμοποίησαν μετά από τα αρνητικά σχόλια του κοινού. 

Tags:
μανικιούρ, νύχια, Μυρμήγκια, έντομα, βίντεο, ζώα, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK