09:33 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Videoclub

Παιδιά ιερόδουλων που δεν γνώρισαν ποτέ τον πατέρα τους

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αυτά τα παιδιά δεν γνώρισαν ποτέ τον πατέρα τους. Τα μεγάλωσαν οι μητέρες τους, οι οποίες είναι ιερόδουλες και κοιμούνται με τουρίστες προκειμένου να βγάζουν χρήματα και να συντηρούν τις οικογένειές τους.

Αυτά τα παιδιά από την πόλη Άντζελες των Φιλιππίνων, δεν γνώρισαν ποτέ τον πατέρα τους, διότι οι μητέρες τους προκειμένου να βγάλουν χρήματα και να συντηρούν τις οικογένειες τους, κοιμούνται με τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη. Πολλές από αυτές εκδίδονται από μικρή ηλικία μόνο και μόνο για να μπορέσουν να ζήσουν. «Όταν ήμουν 16 χρονών έπιασα δουλειά σε ένα μπαρ. Έβγαζα χρήματα για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος στην Μαίρη Αν, σταμάτησα να δουλεύω και να τους υποστηρίζω», λέει η Πία.

Τα παιδιά αυτά ονειρεύονται μια μέρα να γνωρίσουν τον βιολογικό τους πατέρα και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί του. «Φαντάζομαι πως ο μπαμπάς μου είναι όμορφος με μακριά μαλλιά, γενειάδα και μουστάκι» λέει η μικρή Μαίρη Ανν. 

Σύμφωνα με στατιστικές, η βιομηχανία του σεξ στις Φιλιππίνες απασχολεί γύρω στις 153.000 γυναίκες εκ των οποίων οι 60.000 είναι ανήλικες.

Tags:
μητέρα, πορνεία, φτώχεια, σχολείο, βίντεο, παιδιά, πατέρας, Φιλιππίνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK