11:28 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Τα τατουάζ των νεκρών μπαίνουν σε κορνίζα και γίνονται έργα τέχνης

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το «Save My Ink Forever» δημιουργήθηκε για να μπορούν οι άνθρωποι που έχασαν τους αγαπημένους τους να έχουν ένα κομμάτι από αυτούς το οποίο είχε σημασία. Σαν ένα διαφορετικό αφιέρωμα στη μνήμη τους.

Ο Μάικλ Σέργουντ και ο γιος του Κάιλ από το Κλίβελαντ, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση με ένα ιδιαίτερο αντικείμενο.

Φροντίζουν για τη διατήρηση των τατουάζ των νεκρών για τις οικογένειές τους. 

Η ιδέα ήρθε όταν οι δύο τους προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο ώστε να θυμούνται ο ένας τον άλλον όταν κάποιος από τους δυο τους φύγει από τη ζωή.

Σκέφτηκαν ότι για κάποιους ανθρώπους τα τατουάζ τους έχουν τόση σημασία γι' αυτούς που αν ποτέ τους συνέβαινε κάτι η οικογένειά τους θα ήθελε να μην τα χάσει για πάντα.

Έτσι ξεκίνησαν το «Save My Ink Forever» για να μπορούν οι άνθρωποι που έχασαν τους αγαπημένους τους να έχουν κάτι από αυτούς το οποίο είχε κάποια σημασία.

Τα τατουάζ μπαίνουν σε κορνίζες σαν έργα τέχνης, έτοιμα να διακοσμήσουν τα σπίτια των οικογενειών. 

«Προσπαθήσαμε να το κάνουμε να μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης», αναφέρει ο Κάιλ.

«Αυτό το βλέπουμε ως ένα είδος αφιερώματος για τη μνήμη τους εάν θέλετε, «κάτι διαφορετικό από το να έχουμε μία τεφροδόχο ή  να επισκεπτόμαστε ένα μνήμα», προσθέτει. «Έχεις ένα πραγματικό κομμάτι από αυτόν τον άνθρωπο και μέσα  σε αυτό υπάρχει ένα σύμβολο από κάτι, που σήμαινε κάτι γι’αυτόν».

Οι Σέργουντ αναφέρεται ότι ανέπτυξαν μία μυστική διαδικασία για την διατήρηση των τατουάζ πριν από δύο χρόνια,

Τώρα εξυπηρετούν περίπου 100 αιτήματα το χρόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τιμές αρχίζουν περίπου από 1.600 δολάρια (1.400 ευρώ), ανάλογα του μεγέθους του τατουάζ.

Tags:
τατουάζ, τέχνη, βίντεο, νεκροί, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK