18:35 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
Videoclub

Κατέκτησε το πιο δυσπρόσιτο σημείο της Σιβηρίας

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο αναρριχητής Kilian Fischhuber από την Αυστρία με τη βοήθεια του Ρώσου φωτογράφου Σεργκέι Καρπούχιν κατάφεραν να φτάσουν στα βάθη της Σιβηρίας και να ανέβουν στην κορυφή των Πύργων Sundrun.

Υπάρχει ένα σημείο στα βάθη της ερήμου της Σιβηρίας στο οποίο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτάσουν. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία στο κόσμο, τα λεγόμενα Sundrun Pillars, γνωστά και ως Πύργους Sundrun. 

Ο διάσημος αναρριχητής από την Αυστρία Kilian Fischhuber με τη βοήθεια του Ρώσου φωτογράφου Σεργκέι Καρπούχιν έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και έφτασαν στην κορυφή των Πύργων Sundrun. Ο Καρπούχιν είχε φωτογραφίσει για πρώτη φορά τους Πύργους το 2016. Έτσι, ήταν ένας από τους λίγους που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Fischhuber στο σημείο αυτό. Για να φτάσουν στους Πύργους Sundrun χρειάστηκε να περάσουν από διάφορα μέρη, να πραγματοποιήσουν αρκετές πτήσεις, να διασχίσουν επί οκτώ ώρες ένα ποτάμι και να φέρουν εις πέρας μια ακραία αποστολή διασχίζοντας τους βάλτους της Σιβηρίας για τρεις ολόκληρες ημέρες. «Όταν επιτέλους φτάσεις στο λόφο και αντικρίσεις τους πρώτους Πύργους… Πρόκειται για αληθινή επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει», λέει ο αναρριχητής. 

Μέχρι στιγμής μόνο λίγοι έχουν καταφέρει να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο. Εσείς θα το τολμήσετε;

Tags:
βίντεο, extreme sport, αναρριχητής, Πύργοι Sundrun, Σιβηρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK