03:30 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Όταν η ζωγραφική ξεπερνά την πραγματικότητα

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Αυτός ο καλλιτέχνης από την Κορέα ζωγραφίζει πίνακες οι οποίοι σοκάρουν με το πόσο ρεαλιστικοί είναι. Πολλές φορές αυτοί που τους βλέπουν δεν μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά με πραγματικές φωτογραφίες.

Ένας καλλιτέχνης ο οποίος ειδικεύεται στην 3D τέχνη, έχει δημιουργήσει μία σειρά εντυπωσιακών υπερρεαλιστικών έργων ζωγραφικής με ψάρια και ερπετά.

Ο Κορεάτης Γιουνγκ Σουνγκ Κιμ μπορεί να περάσει έως και δέκα μήνες για να ολοκληρώσει ένα από τα δημιουργήματά του.

Ο 45χρονος καλλιτέχνης ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη το 1993 και συνεχίζει να σοκάρει τον κόσμο με τις ελαιογραφίες του, τις οποίες συχνά αυτοί που τις βλέπουν δεν μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά με πραγματικές φωτογραφίες.

Κάθε πίνακας, ο οποίος συνήθως είναι εμπνευσμένος από τη φύση ή την αστική ζωή, χρειάζεται από τρεις έως 10 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος αναφέρει ότι «σοκάρω τους ανθρώπους με την τέχνη μου. Συχνά μου λένε “ωω, αυτό δεν είναι φωτογραφία” όταν συνειδητοποιούν ότι έχω ζωγραφίσει την εικόνα».

«Επιδιώκω έναν προηγμένο ακραίο υπερρεαλισμό που προηγείται οποιασδήποτε πραγματικότητας, θα είναι πιο πραγματικός από τις φωτογραφίες και τις οθόνες υψηλής ευκρίνειας», προσθέτει.

Tags:
πίνακας, ζωγραφική, καλλιτέχνης, βίντεο, Νέα Υόρκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK