15:34 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Έκανε τατουάζ 442 λογότυπα εταιρειών

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο 27χρονος Τζέισον Τζορτζ από τη Μουμπάι, αποκαλεί τα τατουάζ του ένα «χρονοδιάγραμμα ζωής», καθώς μέσα από αυτά περιγράφει τη ζωή του, ενώ στόχος του είναι να μπει στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Αυτός ο Ινδός είναι καλλιτέχνης τατουάζ και αυτό είναι το πάθος του. Έχει κοσμήσει το σώμα του με 521 διαφορετικά τατουάζ, από τα πρόσωπα της οικογένειάς του μέχρι και λογότυπα εταιρειών.

Η πλειοψηφία των τατουάζ του νεαρού Ινδού, τα 442 από αυτά, είναι λογότυπα από τις αγαπημένες του εταιρείες, σε μία προσπάθεια να μπει στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Ο 27χρονος Τζέισον Τζορτζ από τη Μουμπάι, αποκαλεί τα τατουάζ του ένα «χρονοδιάγραμμα ζωής», καθώς μέσα από αυτά περιγράφει τη ζωή του.

Σε αυτά περιλαμβάνονται το λογότυπο του πρώτου του παιδικού παιχνιδιού, το λογότυπο του κινητού του, του σχολείου που φοίτησε, του πανεπιστημίου του, ακόμα και τις αγαπημένες του εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και προϊόντα της καθημερινότητάς του.

Συνεχίζει να προσθέτει τατουάζ από τα πράγματα που κάνει στη ζωή του, με ποιο πρόσφατο το τατουάζ που έκανε για το αυτοκίνητο που αγόρασε.

«Ξέρω πως ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός όμως τα τατουάζ μου είναι ένα χρονοδιάγραμμα της ζωής μου. Μπορώ να θυμηθώ ολόκληρη τη ζωή μου, πώς ήταν η ζωή μου μέσα από αυτά», αναφέρει ο ίδιος.

Ο Τζέισον έχει μπει ήδη στο Limca Book of Records, το αντίστοιχο Ρεκόρ Γκίνες της Ινδίας, όμως εκείνος έχει βάλει πλώρη όμως για τα ίδια τα Γκίνες.

Tags:
βίντεο, εταιρεία, λογότυπο, τατουάζ, Μουμπάι, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK