06:34 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Όταν τα παιχνίδια «πρωταγωνιστούν» σε σκηνές μάχης

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 26χρονος Τζάρεντ Μίντλετον από την Αμερική βγάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες που θυμίζουν σκηνές από μάχες ταινιών με πρωταγωνιστές παιχνίδια από τον Πόλεμο των Άστρων και τα Πόκεμον.

Ο Τζάρεντ Μίντλετον από την Αμερική μπορεί να ξεγελάσει και τους πιο έμπειρους φωτογράφους με τις φωτογραφίες του. Θα έλεγε κανείς πως τις περισσότερες φωτογραφίες τις έχει τραβήξει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάποιας ταινίας. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι παρά σκηνοθετημένες σκηνές, όπου οι αληθινοί ήρωες έχουν αντικατασταθεί από παιχνίδια. 

Ο 26χρονος Αμερικανός με τη βοήθεια πυροτεχνημάτων και σπρέι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε πεδίο μάχης, μετατρέποντας έτσι ένα καθημερινό τοπίο στη «Μάχη του Χοθ» για παράδειγμα, από τον Πόλεμο των Άστρων.

Για τον Τζάρεντ η συγκεκριμένη ενασχόληση είναι ένα από τα αγαπημένα του χόμπι λόγω της μεγάλης του αγάπης για τα κόμικς. Τις εικόνες του μπορούμε να τις βρούμε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον ακολουθούν περισσότεροι από 20 χιλιάδες χρήστες.

Tags:
κόμικς, Πόλεμος των Άστρων, βίντεο, ήρωας, ειδικά εφέ, φωτογραφία, παιχνίδι, Αμερική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK