23:20 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
Videoclub

Νήπια εντυπωσιάζουν με τις γυμναστικές τους ικανότητες στην Κίνα

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα συνεχιζόμενα άλματα που εκτελούν τα παιδιά, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους καλύτερους αθλητές, είναι αποτέλεσμα σκληρής και εντατικής εκπαίδευσης, με σκοπό να μπορούν να έχουν τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής.

Αυτοί οι μικροί μαθητές μίας σχολής πολεμικών τεχνών στην Κίνα, αφήνουν άναυδους τους πάντες με τις εντυπωσιακές γυμναστικές τους ικανότητες.

Στη σχολή «Κόκκινα Παιδιά» στην πόλη Γιαντάι στην Κίνα, τα παιδιά προπονούνται σκληρά και εντατικά, από πολύ μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της σχολής, Χούιτζι Σονγκ, τα παιδιά ενθαρρύνονται να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στην εκπαίδευση τους, από μία ομάδα επαγγελματιών προπονητών που παρακολουθούν τις ικανότητες κάθε μαθητή.

Τα συνεχιζόμενα άλματα που εκτελούν τα παιδιά, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους καλύτερους αθλητές, αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από αθλητικές ικανότητες, όπως αναφέρει.

Αναγνωρίζει ότι η εκπαίδευση είναι επίπονη και σκληρή, όμως, όπως λέει, οι δυσκολίες αυτές θα βοηθήσουν τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή. 

«Παρέχοντας στα παιδιά τη βασική εκπαίδευση των πολεμικών τεχνών, ελπίζουμε ότι δεν θα ξεχάσουν την ιστορία μας», προσθέτει.

Tags:
εκπαίδευση, βίντεο, πολεμικές τέχνες, γυμναστική, παιδιά, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK