23:37 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
Videoclub

Σκυλιά κατακτούν τους αιθέρες πετώντας με αλεξίπτωτο πλαγιάς

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη Σαγκάη μπορεί κάποιος να απολαύσει τη θέα από ψηλά, κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς παρέα με το σκύλο του. Μία εμπειρία που σύμφωνα με τους διοργανωτές φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά με τα κατοικίδιά τους.

Λένε πως δεν μπορείς να μάθεις νέα κόλπα σε έναν γέρο σκύλο, όμως, από ότι φαίνεται μπορείς να τον πάρεις μαζί σου για extreme sports.

Μια κινεζική εταιρεία, στην πόλη Γούσι, κοντά στη Σαγκάη, προσφέρει στους πελάτες της μία ξεχωριστή εμπειρία: τη δυνατότητα να κάνουν αλεξίπτωτο πλαγιάς παρέα με τα κατοικίδια ζώα τους. 

Συνολικά, περισσότεροι από 1.500 σκύλοι Κόργκι έκαναν αυτό το αξέχαστο ταξίδι, μία εμπειρία που, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, βοηθά να «ενισχυθούν οι δεσμοί» μεταξύ του ανθρώπου και του κατοικίδιού του.

«Τα περισσότερα σκυλιά φοβούνται πραγματικά τα ύψη, γιατί φοβούνται πολύ τις αγχωτικές καταστάσεις. Αλλά η αίσθηση ασφάλειας ενός σκύλου ενισχύεται σημαντικά από την συντροφιά του ιδιοκτήτη του. Βοηθά στην ενίσχυση της σχέσης μεταξύ ιδιοκτητών και σκύλων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία Corgi Shanghai λειτουργεί από το 2013 και έχει περισσότερους από 2.000 πελάτες οι οποίοι δοκίμασαν την εμπειρία αυτή.

Tags:
κατοικίδιο, βίντεο, extreme sport, αλεξίπτωτο, σκύλος, Σαγκάη, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK