09:11 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
Videoclub

Οικογένεια υιοθέτησε έξι τυφλά παιδιά από όλο το κόσμο

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Τζο και η Κάρεν έχουν υιοθετήσει έξι τυφλά παιδιά από όλο το κόσμο και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έχουν καταφέρει να φτιάξουν την οικογένεια των ονείρων τους.

Αυτό το ζευγάρι από την Αμερική έχει υιοθετήσει έξι τυφλά παιδιά από όλο το κόσμο. Ο Τζο και η Κάρεν απέκτησαν μόνο ένα παιδί, πάντα όμως ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια και έτσι σκέφτηκαν τη περίπτωση της υιοθεσίας. 

Η Χάνα ήταν το πρώτο παιδί που ήρθε στην οικογένειά τους. Το κοριτσάκι γεννήθηκε χωρίς μάτια και η βιολογική της οικογένεια δεν μπορούσε να τη μεγαλώσει λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ο Τζο και η Κάρεν χρειάστηκαν αρκετό καιρό μέχρι να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον, καθώς και να μάθουν πως να φροντίζουν το παιδί. Έτσι, το επόμενο μέλος της οικογένειάς τους ήρθε πέντε χρόνια αργότερα. 

Για την Τζέσε έμαθαν τυχαία μέσα από μια διαφήμιση και αμέσως άρχισαν να ετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της υιοθεσίας. Στη πορεία το ζευγάρι υιοθέτησε άλλα τέσσερα παιδιά. Ο μικρότερος γιος τους, ο Οβήδ έχει εγκεφαλική παράλυση και γι’ αυτό η Κάρεν περνάει τον περισσότερο χρόνο μαζί του. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι πιο ανεξάρτητα και μάλιστα βοηθούν τους γονείς στις δουλειές του σπιτιού. 

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικά από τα παιδιά τους και τα όσα έχουν καταφέρει, οι γονείς δεν θεωρούν πως είναι ήρωες.

Tags:
υιοθεσία, βίντεο, γονείς, παιδιά, τυφλός, οικογένεια, Αμερική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK