08:16 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Η γυναίκα που έχει αλλεργία στο νερό

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Νία Σέλγουεϊ δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, πρέπει να αποφεύγει τη βροχή, ενώ ακόμη και ο ιδρώτας ή τα δάκρυά της μπορούν να της προκαλέσουν αφόρητους πόνους.

Για αυτή τη νεαρή Βρετανίδα, το μπάνιο ή ένα ντους, που για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, είναι η πιο επώδυνη διαδικασία. 

Η Νία Σέλγουεϊ δεν μπορεί να κολυμπήσει, πρέπει να αποφεύγει τη βροχή, ενώ ακόμη και τα δάκρυα ή ο ιδρώτας της μπορούν να της επιφέρουν απίστευτους πόνους. 

Η νεαρή γυναίκα πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια και επώδυνη πάθηση που ονομάζεται υδατογενής κνίδωση και είναι μία από τους 50 ανθρώπους παγκοσμίως, που είναι αλλεργική σε κάθε επαφή του νερού με το δέρμα της.

Η Νία κάνει πολύ γρήγορα μπάνιο, καθώς η επαφή με το νερό οδηγεί σε εξανθήματα στο δέρμα της και αφόρητους πόνους, που κάποιες φορές μπορεί να διαρκέσουν ακόμη και πολλές ώρες.

Μέχρι και ο ιδρώτας της ή τα δάκρυά της μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Κάνει μπάνιο το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα γιατί δεν αντέχει τον πόνο, ενώ η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά καθώς στην καθημερινότητά της προσπαθεί να έχει την ελάχιστη δυνατή επαφή με το νερό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η υδατογενής κνίδωση μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αναφυλαξία, ενώ όσο μεγαλώνει ο ασθενής τόσο επιδεινώνεται. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία για την πάθηση αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

https://www.youtube.com/niahselway

https://www.instagram.com/niahselway

Tags:
πόνος, αλλεργία, βίντεο, γυναίκα, νερό, Μεγάλη Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK