08:20 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
Videoclub

Μονόκυκλη μοτοσυκλέτα εμπνευσμένη από τους «Άνδρες με τα μαύρα»

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένας άνδρας από τη Κίνα, εμπνευσμένος από την αγαπημένη του ταινία, Οι άνδρες με τα μαύρα 3, έφτιαξε τη δική του μονόκυκλη μηχανή, παρόμοια με αυτές των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Ένας νεαρός άνδρας από τη Κίνα, έφτιαξε ένα μονόκυκλο όχημα, που θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με τις sci-fi μηχανές που είχαν οι Γουίλ Σμιθ και Τζος Μπρολιν στην ταινία, Οι άνδρες με τα μαύρα 3. Ο Λέι Ζιούαν εμπνευσμένος από την αγαπημένη του ταινία, ήθελε και αυτός να κάνει βόλτες στη πόλη του, με μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα και έτσι έφτιαξε αυτή τη πρωτότυπη κατασκευή.

Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ξανά να φτιάξει μια αντίστοιχη μηχανή, δίχως όμως επιτυχία. Η μηχανή είναι ακόμα υπό δοκιμή, μπορεί όμως να φτάσει τα 40 με 50 χιλιόμετρα. Το μοναδικό της μειονέκτημα είναι πως δεν διαθέτει φρένα, επειδή κοστίζουν πολλά χρήματα, τα οποία δεν μπορεί να διαθέσει ο νεαρός.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Θέλω να το φέρω και να το δείξω στο κοινό, να δουν πώς η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα», λέει ο Λέι Ζιούαν.

Tags:
βίντεο, αγόρι, κατασκευή, όχημα, Κίνα, μοτοσυκλέτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK