11:13 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Νεαρή κοπέλα έμεινε παράλυτη μετά από τσίμπημα τσιμπουριού

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Η Νάστια Σιριάεβα το 2013 προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα από μολυσμένο τσιμπούρι. Αποφάσισε να μην τα παρατήσει και άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα με χάντρες, κερδίζοντας έτσι χρήματα για να μπορέσει να πληρώσει τη θεραπεία της.

Η Νάστια Σιριάεβα έμεινε δύο μήνες σε κώμα, μετά από το τσίμπημα ενός τσιμπουριού.

Η νεαρή κοπέλα συνήλθε, όμως έμεινε παράλυτη, καθώς το τσιμπούρι ήταν μολυσμένο και της μετέδωσε τον ιό της εγκεφαλίτιδας.

Παρόλα αυτά, η εσωτερική ψυχική της δύναμη και η θέλησή της για ζωή αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Αποφάσισε να μην τα παρατήσει και άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα με χάντρες, κερδίζοντας έτσι χρήματα για να μπορέσει να πληρώσει τη θεραπεία της.

Η Νάστια καταβάλει καθημερινά μία πολύ σκληρή προσπάθεια για την αποκατάστασή της και σύμφωνα με τους γιατρούς που τη βοηθούν και την επιβλέπουν, έχει κάνει σημαντική πρόοδο.

Η κοπέλα άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα, στην προσπάθειά της να κάνει εξάσκηση και να αναπτύξει  τις δεξιότητές της.

Οι φίλοι της, της δημιούργησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα γκρουπ και σύντομα άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι πελάτες με μηνύματα στήριξης και αγάπης.

Τώρα έχει πάνω από 5.000 ακόλουθους στα social media.

Όπως αναφέρει η ίδια, θέλει η δουλειά της να υπενθυμίζει στους ανθρώπους να προσέχουν τους εαυτούς τους, να προστατεύονται και να θυμούνται πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος προσβολής από σοβαρά νοσήματα που μεταδίδονται με τσιμπούρια.

Θέλει να θυμούνται την ίδια και τι της συνέβη.

 

Tags:
παράλυση, ιός, κορίτσι, νόσος, κοσμήματα, βίντεο, θεραπεία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK