02:17 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Άνδρας με εγκεφαλική παράλυση φτιάχνει οριγκάμι με το στόμα του

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτός ο νεαρός είναι η απόδειξη ότι τα εμπόδια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας. Φτιάχνει εντυπωσιακές μινιατούρες οριγκάμι μόνο με το στόμα του, κάτι που πολλοί δεν μπορούν να κάνουν ούτε με τα δύο χέρια.

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να φτιάξει οριγκάμι με το στόμα του;

Αυτός ο νεαρός αποδεικνύει ότι τα εμπόδια είναι στο μυαλό μας και ότι μπορεί κανείς να κάνει τα πάντα αρκεί να έχει θέληση.

Ο 28χρονος Γκάο Γκουάνγκλι, από το χωριό Τουσαντσιάο στην επαρχία Σαντόνγκ στην Κίνα, πάσχει εκ γενετής από εγκεφαλική παράλυση.

Παρόλα αυτά κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον ταχύτερο χρόνο που μπορεί να κάνει κάποιος να φτιάξει μία βάρκα οριγκάμι με το στόμα του.

Ο Γκουάνγκλι έμαθε μόνος του την τέχνη του οριγκάμι και πουλώντας τις δημιουργίες του μέσω διαδικτύου, συντηρεί τον ίδιο και τη μητέρα του.

Ο 28χρονος έχει εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικά προγράμματα στη χώρα, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την ικανότητά του να δημιουργεί μινιατούρες από χαρτί.

Το 2017 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, δημιουργώντας μία βάρκα οριγκάμι με το στόμα του μέσα σε 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Tags:
εγκεφαλική παράλυση, ρεκόρ Γκίνες, άνδρας, τέχνη, βίντεο, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK