09:46 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
Videoclub

Η διαφορά ύψους δεν στάθηκε εμπόδιο γι’ αυτό το ζευγάρι

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί η Γκαλίνα να είναι κατά 42 πόντους ψηλότερη από τον αγαπημένο της Ευγένιο, αυτό όμως δεν στάθηκε στιγμή εμπόδιο, για να μην ευτυχήσει το ζευγάρι.

Θα έλεγε κανείς πως με μια πρώτη ματιά ο Ευγένιος και η Γκαλίνα δεν είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι, λόγω της διαφοράς ύψους που έχουν. Η Γκαλίνα είναι κατά 42 εκατοστά ψηλότερη από τον αγαπημένο της. Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο από το να ονειρευτεί τη ζωή της στο πλάι του Ευγένιου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από επτά χρόνια. Ο Ευγένιος λέει πως τυχαία ένα βράδυ είδε στον ύπνο του να στέκεται δίπλα σε μια κοπέλα και τότε αισθάνθηκε πως στη ζωή του θα εμφανιζόταν η γυναίκα των ονείρων του. Θεώρησε αυτό το όνειρό σημάδι από τον Θεό και την ίδια περίοδο γνώρισε τη κοπέλα.

Το ύψος για την Γκαλίνα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. «Τον σέβομαι γιατί είναι καλός τίμιος, ειλικρινής, επίμονος και πιστός», λέει η κοπέλα.

Για τον Ευγένιο η διαφορά ύψους τους είναι θείο δώρο και ευκαιρία, για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην υποκριτική. «Γενικά σχεδιάζω να δουλέψω στο Χόλυγουντ. Όμως για να πάω εκεί, πρέπει πρώτα να γίνω κάποιος εδώ», λέει ο Ευγένιος. Εκτός από ηθοποιός είναι και δημοτικός σύμβουλος στη πόλη του, στο Βιτσνέβοε της Ουκρανίας.

Το ύψος του έχει καταγραφεί στο βιβλίο με τα ρεκόρ της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να διεκδικεί τον τίτλο του πιο κοντού ηθοποιού της Ουκρανίας.

Tags:
ηθοποιός, Ουκρανία, ύψος, ζευγάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK