03:31 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Videoclub

Κατάφερε στα 20 της να μεγαλώσει πέντε παιδιά

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Όταν η Ξένια ήταν 20 χρονών έχασε τη μητέρα της και έτσι τα μικρότερα αδέλφια της έμειναν μόνα τους. Δίχως δεύτερη σκέψη, η νεαρή κοπέλα μαζί με τα δικά της παιδιά ανέλαβε να μεγαλώσει και τα αδέλφια της.

Η Ξένια Ματβέεβα από τη Ρωσία, όταν ήταν 20 χρονών βρέθηκε μόνη της να μεγαλώνει πέντε μικρά παιδιά. Εκείνο το διάστημα έχασε τη μητέρα της με αποτέλεσμα τα μικρότερα αδέλφια της να μείνουν μόνα τους. Η κοπέλα τότε είχε ήδη δύο δικά της παιδιά και δίχως δεύτερη σκέψη, ανέλαβε την κηδεμονία και των τριών αδελφών της.

Η Ξένια για να μπορέσει να τους εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες πήρε τα παιδιά από το χωριό που ζούσαν και μετακόμισαν στην πόλη. Κανένα παιδί δεν στερήθηκε το σχολείο, ενώ ο αδελφός της τώρα που μεγάλωσε την βοηθάει οικονομικά. «Είμαι φοιτητής στο δεύτερο έτος στην γυμναστική ακαδημία. Κάνω προπονήσεις σε παιδιά από τις 8:30 το πρωί και βγάζω κάποια χρήματα. Αν και είναι λίγα, έχω τη δυνατότητα να βοηθάω την οικογένεια», λέει ο αδελφός της, Βλάντ Ματβέεφ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά της οικογένειας είναι ότι δεν έχουν το δικό τους σπίτι και γι’ αυτό είναι αναγκασμένοι συνεχώς να μετακομίζουν. «Χρειαζόμαστε μια στέγη, για να μπορέσουμε να ζήσουμε ήρεμα», λέει με δάκρυα στα μάτια η Ξένια.

Tags:
βίντεο, φτώχεια, σχολείο, παιδιά, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK