17:19 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Γυναίκα αφήνει εκατοντάδες μέλισσες να καλύψουν το πρόσωπό της

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

H Τζίσα περπατά με το κεφάλι της καλυμμένο με μέλισσες, σχηματίζοντας μία ανατριχιαστική μάσκα, κρατώντας από το χέρι τα δύο της παιδιά. Με αυτή την παράτολμη κίνηση προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την προστασία των μελισσών.

Μία γυναίκα από την Κεράλα, στη νότια Ινδία, αφήνει εκατοντάδες μέλισσες να καλύψουν το πρόσωπό της.

Πολλοί την θεωρούν τρελή, καθώς η Τζίσα περπατά με το κεφάλι της καλυμμένο με μέλισσες, σχηματίζοντας μία ανατριχιαστική μάσκα, κρατώντας από το χέρι τα δύο της παιδιά.

Όμως η Τζίσα δικαιολογεί την παράτολμη αυτή κίνησή της ως έναν τρόπο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την προστασία των μελισσών.

Όπως εξηγεί η ίδια, οι μέλισσες είναι απαραίτητες για το περιβάλλον και η εξαφάνισή τους μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη φύση.

Κάποια μέρα, η Τζίσα ελπίζει να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. «Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τα μικρά έντομα. Οι μέλισσες δεν επιτίθενται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει επίσης το πόσο ευεργετικό είναι το μέλι για τον άνθρωπο.

«Το μέλι θεωρείται ως ένα προληπτικό φάρμακο που μπορεί να καταναλωθεί από όλους. Εάν καταναλώνουμε μέλι καθημερινά, τα κόκκαλά μας και τα δόντια μας δυναμώνουν. Όλοι θα έπρεπε να έχουμε έστω ένα μελίσσι στο σπίτι μας» επισημαίνει.

Tags:
μελισσοκόμος, βίντεο, μάσκα, μέλισσες, γυναίκα, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK