13:56 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Ατρόμητος πεντάχρονος κατακτά τις πιο απόκρημνες κορυφές της Ιρλανδίας

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο μικρός Λουκ δεν φοβάται καθόλου τα ύψη και περπατά απτόητος στις βρααχώδεις κορυφογραμμές, που προκαλούν ίλιγγο ακόμη και στους πιο τολμηρούς.

Αυτό το πεντάχρονο αγόρι κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μία απόκρημνη κορυφή, ύψους 200 μέτρων, στις βραχώδεις ακτές της Ιρλανδίας.

Ο ατρόμητος Λουκ Μίλερ ανέβηκε στο Στέραλ, μία από τις πιο τρομακτικές βραχώδεις κορυφές  στις ακτές της Ιρλανδίας, 800 μέτρων μήκους και 190 μέτρων ύψους.

Ο πατέρας του Λουκ, Ίαν Μίλερ, από την κομητεία Ντόνεγκαλ στην Ιρλανδία, είναι πεπειραμένος ορειβάτης και παίρνει τον γιο του μαζί στις εξορμήσεις του για να κατακτήσουν τις βουνοκορφές.

Ο Λουκ δεν φοβάται καθόλου τα ύψη και περπατά απτόητος στις κορυφογραμμές, που προκαλούν ίλιγγο ακόμη και στους πιο τολμηρούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένα υπέροχο ταξίδι μπαμπά και κόρης στα βουνά της Νορβηγίας

Με τον πατέρα του ανέβηκαν στην απόκρημνη κορυφογραμμή, με το αγόρι να προχωράει μπροστά, δεμένο με ένα σχοινί στον πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς από πίσω του παρακολουθώντας τον με προσοχή.

Αν στην ηλικία των πέντε ετών καταφέρνει τα κατακτήσει αυτές τις κορυφές, ειλικρινά αναρωτιέται κανείς ποια θα είναι τα κατορθώματα του Λουκ όταν μεγαλώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εννιάχρονο αγόρι σκαρφαλώνει στον πιο επικίνδυνο βράχο της Σκωτίας

Tags:
μπαμπάς, βουνό, βίντεο, πατέρας, Ιρλανδία, ορειβασία, ορειβάτης, αγόρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK