03:05 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Φουσκωτή εγκατάσταση με τον Τραμπ «χτυπά» το καμπανάκι για την κλιματική αλλαγή

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για την κλιματική αλλαγή οδήγησαν έναν Γάλλο καλλιτέχνη, να φτιάξει μια πρωτότυπη φουσκωτή εγκατάσταση με τη μορφή του Τραμπ, θέλοντας να καυτηριάσει τη στάση του πλανητάρχη.

Ένα τεράστιο φουσκωτό, με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ, έχει τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες στο ποταμό Μοζέλα στην Γαλλία.

Οι αλλεπάλληλες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για την κλιματική αλλαγή, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Γάλλο καλλιτέχνη, Jacques Rival, ο οποίος έφτιαξε μια αρκετά πρωτότυπη φουσκωτή εγκατάσταση.

Το έργο με τίτλο «Όλα είναι καλά» φέρει το σχήμα του κεφαλιού του Τραμπ, έχει ύψος 4,6 μέτρα και πλάτος 6 μέτρα αντίστοιχα. Επιπλέον, η εγκατάσταση διαθέτει και ένα σύστημα ήχου, από το οποίο το κοινό έχει τη δυνατότητα να ακούσει μέρος της ομιλίας του Τραμπ, στην οποία ανακοινώνει την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός ο άνδρας προσεύχεται σε άγαλμα του Τραμπ που έφτιαξε ο ίδιος

Ο καλλιτέχνης αυτό που ήθελε να πετύχει με αυτή την φουσκωτή εγκατάσταση, είναι να καυτηριάσει τη θέση του Αμερικανού προέδρου για την κλιματική αλλαγή.

Tags:
ποταμός, βίντεο, καλλιτέχνης, έργο, κλιματική αλλαγή, Ντόναλντ Τραμπ, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK