23:29 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Οι πιο δυνατοί άνδρες του κόσμου σέρνουν άρμα μάχης 46 τόνων

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τρεις από τους δυνατότερους άνδρες, από την Ρωσία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατάφεραν να τραβήξουν ένα άρμα μάχης Τ-80 βάρους 46 τόνων, για ένα μέτρο.

Μία διεθνής ομάδα από τους πιο δυνατούς άνδρες στον κόσμο ένωσε τις δυνάμεις της και κατάφερε να τραβήξει ένα άρμα μάχης, βάρους 46 τόνων.

Η προσπάθεια αυτή έγινε στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τη διοργάνωση «Πολεμιστές του Κόσμου» του Strongman Champions League,στο Πετροζαβόντσκ στη Ρωσία.

Αθλητές από 12 χώρες συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ανάμεσα σε αυτές, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Λετονία, τη Γεωργία, τη Σουηδία και τη Λευκορωσία.

Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, Ρώσοι και Ολλανδοί αθλητές επιχείρησαν να μετακινήσουν ένα άρμα μάχης Τ-80, όμως δεν τα κατάφεραν.

Με τον Ρώσο αθλητή, συνέχισαν στη δεύτερη προσπάθεια διαγωνιζόμενοι από τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κατάφεραν να μετακινήσουν το τανκ για ένα μέτρο.

Το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα είχαν και οι αθλητές από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και τη Λετονία, που συμμετείχαν στην επόμενη προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο - Τράβηξε φορτηγό 12 τόνων

Νικητής του πρωταθλήματος στο διαγωνισμό των βαρέων βαρών προκρίθηκε ο αθλητής από τη Λετονία. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής από τη Ρωσία και το χάλκινο από την Ολλανδία.

Ο τελικός του πρωταθλήματος Strongman Champions League θα διεξαχθεί στη Φινλανδία τον Αύγουστο.

Tags:
βίντεο, αθλητές, Ρωσία, πρωτάθλημα, άρμα μάχης, τανκ, δυνατός, άνδρες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK