21:17 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Πιγκουινάκια παρελαύνουν σε ζωολογικό κήπο

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πέντε μικροί πιγκουίνοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό. Τα πιγκουινάκια μόλις αποφοίτησαν από το «Σχολείο των Πιγκουίνων» και πλέον θα μεγαλώνουν μαζί με τους υπόλοιπους πιγκουίνους.

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου του Σαν Φρανσίσκο, παρακολουθώντας την ετήσια παρέλαση των πιγκουίνων. Πέντε μικροί πιγκουίνοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Κάθε πιγκουίνος που γεννιέται στον ζωολογικό κήπο, περνά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τους γονείς του και έπειτα μεταφέρεται μαζί με τα υπόλοιπα μωρά πιγκουίνων σε ένα συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο ονομάζουν Σχολείο των Πιγκουίνων. Εκεί, οι μικροί πιγκουίνοι μαθαίνουν με τη βοήθεια του προσωπικού του ζωολογικού κήπου, να περπατούν, να τρέφονται και να χρησιμοποιούν τα φτερά τους.

«Αυτό που κάνουμε εκεί, είναι να τους μάθουμε πώς να τρώνε από τα χέρια μας, διότι είναι αναγκαίο να τους ταΐζουμε έναν-έναν, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα πάρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Γι’ αυτό και λέγεται Σχολείο των Πιγκουίνων», λέει ο Άντονι Αργκουέλο, ένας από τους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου. «Σήμερα είναι η ημέρα αποφοίτησης για τους μικρούς μας πιγκουίνους», προσθέτει ο υπάλληλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πιγκουίνοι τρύπωσαν σε εστιατόριο σούσι για λίγο ψάρι

Στον ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο φιλοξενούνται 51 πιγκουίνοι και φέτος πραγματοποιήθηκε η 35η παρέλαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κτηνίατρος ανοίγει την αγκαλιά της σε ορφανό καγκουρό

Tags:
μωρό, σχολείο, παρέλαση, Σαν Φρανσίσκο, Ζωολογικός Κήπος, ζώο, πτηνά, Πιγκουίνοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK