21:09 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Το δώρο ενός 6χρονου αγοριού στον Πούτιν

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον Ρώσο πρόεδρο, όταν βρέθηκε στο Σότσι, για να συναντήσει τις πληγείσες οικογένειες από τις πλημμύρες στο Τουλούν. Ένα 6χρονο αγόρι είχε φτιάξει ένα δώρο αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, βρέθηκε στο Σότσι, για να συναντήσει τις πληγείσες οικογένειες που έχουν μεταφερθεί εκεί, λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο Τουλούν.

Αφού πρώτα μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος με τις οικογένειες, έπειτα συνάντησε και τον μικρό Ματβέι. Το 6χρονο αγοράκι είπε στον Πούτιν, πως του έχει ετοιμάσει ένα δώρο αποκλειστικά γι’ αυτόν. Το δώρο του Ματβέι ήταν ένα μικρό χειροποίητο τιγράκι.

Τον Ιούλιο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, βρέθηκε στην περιοχή Τουλούν για να δει το μέγεθος της καταστροφής, που είχαν αφήσει πίσω τους οι έντονες βροχοπτώσεις, που είχαν πλήξει την περιφέρεια Ιρκούτσκ. Ανάμεσα στους πληγέντες ήταν και ο 6χρονος Ματβέι, του οποίου το σπίτι είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Το αγοράκι όταν συνάντησε τον Πούτιν του είχε πει, πως αδημονούσε να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο. Ωστόσο, μετά από τις επιθεωρήσεις που έγιναν στα κτίρια, το νηπιαγωγείο κρίθηκε ακατάλληλο, για να φιλοξενήσει τα παιδιά. Ο Πούτιν τότε υποσχέθηκε, να επιστρέψει στην περιοχή και οι επισκευές να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός αγοριού

Επίσης, ο Ματβέι ήταν ένα από τα άτομα που είχαν προσκληθεί να συναντήσουν τον Πούτιν στο Κρεμλίνο και έπειτα να παρακολουθήσουν την παρέλαση του ναυτικού στην Αγία Πετρούπολη. Τότε η οικογένεια του αγοριού, μαζί με αρκετές ακόμη πληγείσες οικογένειες μεταφέρθηκαν στο Σότσι, όπου ο Ρώσος πρόεδρος τους επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά.

Tags:
Κρεμλίνο, καταστροφή, πλημμύρες, παιχνίδι, τίγρης, Βλαντίμιρ Πούτιν, δώρο, αγόρι, Ιρκούτσκ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK