22:53 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Δεξιοτέχνης 9χρονος τοξοβόλος ρίχνει τα βέλη με τα πόδια

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα αγόρι εννέα ετών από την Κίνα, έχει τραβήξει τη προσοχή σχεδόν δύο εκατομμυρίων χρηστών στο διαδίκτυο, λόγω των συγκλονιστικών δεξιοτήτων του στην τοξοβολία.

Ο 9χρονος Λου έχει γίνει ο πιο περιζήτητος τοξοβόλος στην Κίνα, λόγω των απίστευτων δεξιοτήτων του στα ακροβατικά και στην τοξοβολία.

Το αγοράκι δεν ρίχνει τα βέλη του, όπως θα συνήθιζε ένας καθημερινός τοξοβόλος. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί απαιτεί αδιαμφισβήτητα ταλέντο και είναι εξαιρετικά δύσκολη. Τοποθετώντας τα χέρια στο έδαφος και φέρνοντας το σώμα σε κατακόρυφη στάση, χρησιμοποιεί τα δάχτυλα του ενός ποδιού, για να πιάσει το τόξο και με τα δάχτυλα του άλλου ρίχνει τα βέλη. Το πιο εντυπωσιακό είναι, ότι εννιά στις δέκα φορές βρίσκει πάντα τον στόχο του.

Όταν ο Λου ήταν μωρό, λόγω οικονομικών προβλημάτων οι γονείς του αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το χωριό που ζούσαν. Έκτοτε, το αγοράκι ζει με τους θείους του. Από πολύ μικρή ηλικία είχε αρχίσει να ασχολείται με τα ακροβατικά, τα οποία «στάθηκαν σταθμός στη ζωή του», αναφέρει ο προπονητής του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαθήματα αλτρουισμού από 10χρονη: Φτιάχνει παιχνίδια για να βοηθήσει τον άρρωστο συμμαθητή της

Πριν από λίγο καιρό, ο 9χρονος μαθητής άρχισε να ανεβάζει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προπονήσεις του και σήμερα, έχει συγκεντρώσει περίπου δύο εκατομμύρια ακολούθους στον προσωπικό του λογαριασμό.

Tags:
προπόνηση, βέλος, Κίνα, ακροβατικά, τοξοβολία, τόξο, παιδί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK