17:49 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Videoclub

Κορίτσια εν δράσει: Όμορφες Ρωσίδες αστυνομικοί διηγούνται τις περιπέτειές τους

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι γυναίκες αστυνομικοί στη Ρωσία αποτελούν σχεδόν το 30% του αστυνομικού σώματος. Τρεις άκρως ελκυστικές γυναίκες αστυνομικοί διηγούνται μερικές από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες που έχουν ζήσει, εν ώρα υπηρεσίας.

Η Οξάνα, η Τζούλια και η Ντάρια είναι τρεις εκθαμβωτικές αστυνομικοί, οι οποίες φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών και των τουριστών στη Μόσχα. Οι δύο πρώτες ανήκουν στην Τουριστική Αστυνομία ενώ η Ντάρια στο Έφιππο σώμα.

Πολλές φορές, είναι αρκετά δύσκολο για τις κοπέλες να κάνουν τη δουλειά τους λόγω της εντυπωσιακής τους εμφάνισης. Κατά καιρούς, διάφοροι τουρίστες τις έχουν σταματήσει στο δρόμο, για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

«Πέρυσι, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, είχαμε υπηρεσία στην οδό Νικολσκάγια και κάθε τρία μέτρα διάφοροι τουρίστες μας ζητούσαν να βγάλουμε μία φωτογραφία μαζί τους», λέει η Οξάνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φερνάντα Κολόμπο στο Sputnik: Το ποδόσφαιρο δεν έχει πια φύλο (Βίντεο)

Η Τζούλια και η Ντάρια από μικρές ήθελαν να γίνουν αστυνομικοί, ενώ και οι τρεις γυναίκες έχουν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό.

Οι κοπέλες διηγήθηκαν στην κάμερα του Sputnik μερικές από τις ιδιαίτερες και αστείες εμπειρίες που έχουν ζήσει, εν ώρα υπηρεσίας.

Tags:
περιπέτεια, βίντεο, υπηρεσία, σέξι, κούκλα, ρωσική αστυνομία, αστυνομικός, σέξι αστυνομικός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK