23:10 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένας σκύλος σκαρφίστηκε και εκτέλεσε ένα απίστευτο κόλπο για να κερδίσει την προσοχή, τη συμπάθεια και ίσως κανά μεζέ από τους περαστικούς.

Ένα απίστευτο κόλπο σκαρφίστηκε ένας σκύλος για να κερδίσει την προσοχή των περαστικών! Για την ακρίβεια, όχι μόνο το σκαρφίστηκε, αλλά και το εκτέλεσε με τρόπο υποδειγματικό!

Ο σκύλος παριστάνει ότι έχει σπάσει το πίσω πόδι του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πανούργος σκύλος σέρνει το πόδι του στο δρόμο, προκαλώντας τον οίκτο των περαστικών.

Όταν καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και τη συμπάθεια του κόσμου, τότε ξαφνικά «θεραπεύεται» και τρέχει χαρούμενος.

Το τετραπέρατο τετράποδο εμφανίζεται σε βίντεο που τραβήχτηκε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το AOL.

«Αυτό το παλιό σκυλί έζησε κοντά στον χώρο εργασίας μου για μερικά χρόνια. Πάντα κάνει αυτό το κόλπο για να εξαπατά τους ανθρώπους. Την ταΐζω ρύζι, αλλά έχει ακόμα αυτή τη συνήθεια. Είναι πολύ έξυπνη. Νομίζω ότι το κάνει για να κάνει τους ανθρώπους να την ταΐσουν», εξήγησε κάτοικος της περιοχής.

«Ενώ σταματήσαμε να την παρακολουθήσουμε εκείνη την ημέρα, ένας μοτοσικλετιστής σταμάτησε επειδή νόμιζε ότι ο σκύλος είναι τραυματίας. Αλλά ξαφνικά πηδάει και φεύγει. Είναι πολύ αστείο», πρόσθεσε.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, τραυματισμός, τραυματίας, Ταϊλάνδη, σκύλος, σκυλί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK