20:29 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Η πιο γλυκιά αγκαλιά για το αγοράκι που επέζησε από τον τυφώνα Ντόριαν

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο τριών ετών Μακάι Σίμονς από τη Φλόριντα βρισκόταν στις Μπαχάμες στη γιαγιά του όταν χτύπησε ο τυφώνας Ντόριαν. Όταν επέστρεψε στο σχολείο οι συμμαθητές του έτρεξαν να τον υποδεχτούν με μία ομαδική αγκαλιά.

Ένα νήπιο από τη Φλόριντα έλαβε το πιο θερμό καλωσόρισμα από τους συμμαθητές του όταν επέστρεψε στο σχολείο, μετά την περιπέτειά του στις Μπαχάμες όπου εγκλωβίστηκε από τον τυφώνα Ντόριαν.

Ο τριών ετών Μακάι Σίμονς από το Πέμπροουκ Πάινς επέστρεψε στο σχολείο του και μόλις μπήκε στην τάξη οι συμμαθητές του έτρεξαν να του δώσουν μία ομαδική αγκαλιά.

Ο μικρούλης με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε κι αυτός τους φίλους του, με τη μητέρα του να παρακολουθεί τη σκηνή πολύ συγκινημένη για την κίνησή τους.

 Η μητέρα του, Τεκάρα Καπρόν, μεγάλωσε στις Μπαχάμες και το Σαββατοκύριακο εκείνο θα έκανε το ταξίδι με το γιο της στο Φριπορτ στο Γκραντ Μπαχάμα, ελπίζοντας να αποφύγει τον τυφώνα Ντόριαν καθώς κινούνταν προς τις ακτές τις Φλόριντα.

«Αντίθετα, ο τυφώνας κατευθύνθηκε απευθείας στο νησί μου όπου ζουν ακόμη όλη μου η οικογένεια, οι φίλοι μου, οι αγαπημένοι μου» ανέφερε η Καπρόν.

Ο τυφώνας Ντόριαν έκανε μία διαδρομή καταστροφής σε όλο το Γκραντ Μπαχάμα και τα νησιά Αμπάκο, αφήνοντας τουλάχιστον 50 νεκρούς στο πέρασμά του, εκατοντάδες αγνοούμενους και περίπου 70.000 ανθρώπους άστεγους.

Η Καπρόν με τον μικρό Μακάι εγκλωβίστηκαν στο νησί, στο σπίτι της μητέρας της όμως αυτή και η οικογένειά της επέζησαν την καταστροφή.

Το σπίτι πλημμύρισε και οι καταστροφές στην περιοχή είναι ανυπολόγιστες, όμως κατάφεραν να επιστρέψουν πίσω σώοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τυφώνας Ντόριαν από το διάστημα

Ο Μακάι αναφέρεται στον Ντόριαν ως το «τέρας» επειδή ο άνεμος και οι ήχοι εκείνες τις στιγμές ακούγονταν σε αυτόν σαν κάτι τερατώδες.

Όμως μετά από την τρομακτική εμπειρία του τυφώνα, η στιγμή που τα παιδιά αγκαλιάζουν το συμμαθητή τους με τόση αγάπη είναι η πιο τρυφερή εικόνα στον κόσμο.

Tags:
Φλόριντα, Μπαχάμες, βίντεο, τυφώνας Ντόριαν, αγκαλιές, σχολείο, αγόρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK