02:23 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας πατέρας από τη Σαουδική Αραβία συνελήφθη επειδή όπως φαίνεται σε βίντεο χαστούκισε την κόρη του επανειλημμένως επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο άντρας, που αναγνωρίστηκε ως ο Γιουσίφ Αλκουτία, φαίνεται στο βίντεο, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media, να χαστουκίζει την κόρη του για να μάθει να περπατάει και να τη σηκώνει τραβώντας την από τα αυτιά.

Όπως ανέφερε ο Αλκούτια, το βίντεο είναι τραβηγμένο πολύ καιρό πριν, όταν ακόμη υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. «Όπως βλέπετε η κόρη μου είναι μια χαρά», τόνισε ο βίαιος πατέρας.

«Τότε, είχα ψυχολογικά προβλήματα. Σας εκλιπαρώ, αντί να με καταριέστε, να προσεύχεστε για μένα. Είναι ένα παλιό βίντεο κι έχω μετανοήσει στο Θεό», είπε ο Γιουσίφ Αλκούτια
© Φωτογραφία : YouTube/ Top Variety & Headlines Today
«Τότε, είχα ψυχολογικά προβλήματα. Σας εκλιπαρώ, αντί να με καταριέστε, να προσεύχεστε για μένα. Είναι ένα παλιό βίντεο κι έχω μετανοήσει στο Θεό», είπε ο Γιουσίφ Αλκούτια

«Προσπάθησα να τη μάθω να περπατάω και τώρα με τη χάρη του Θεού, περπατά από μόνη της», είπε ο Αλκούτια, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Arab.

Εξάλλου, όπως ισχυρίστηκε, η γυναίκα του τον εγκατέλειψε πρόσφατα με τέσσερα παιδιά και ανήρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο για να τον εκδικηθεί.

«Η μάνα τους τα άφησε και τα τέσσερα σε μένα και είναι πολύ δύσκολο-όπως μπορείτε να δείτε τα παιδιά είναι μια χαρά», ανέφερε ο πατέρας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Τότε, είχα ψυχολογικά προβλήματα. Σας εκλιπαρώ, αντί να με καταριέστε, να προσεύχεστε για μένα. Είναι ένα παλιό βίντεο κι έχω μετανοήσει στο Θεό», είπε ο Γιουσίφ Αλκούτια.

Δείτε τα βίντεο - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

 

 

Tags:
viral βίντεο, viral, κακοποίηση ανηλίκων, παιδική κακοποίηση, Σαουδική Αραβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK