00:40 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
Videoclub

Από στρατιωτικός έγινε… ειδικός μανικιούρ - πεντικιούρ

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτός ο άνδρας, ένας πρώην στρατιωτικός από το Κρασνοντάρ, άφησε τα όπλα και αποφάσισε να κάνει μία ανατρεπτική στροφή στην καριέρα του. Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα, έγινε ειδικός μανικιούρ - πεντικιούρ, κερδίζοντας το στοίχημα με τον εαυτό του.

Πριν από δέκα χρόνια, ο Ντμίτρι Μπράττσικοφ, από το Κρασνοντάρ της Ρωσίας, χειριζόταν επιδέξια τα όπλα και κανείς δεν πίστευε ότι σύντομα θα γινόταν το ίδιο επιδέξιος στην περιποίηση των ευαίσθητων γυναικείων ποδιών.

Μετά την αποφοίτησή του από τη στρατιωτική σχολή στο Νοβοσιμπίρσκ το 2003, ο Ντμίτρι υπηρέτησε στην Τσετσενία και στη συνέχεια αποτέλεσε διοικητής μίας ομάδας ειδικών δυνάμεων στο Κρασνοντάρ, μετά την οποία ολοκλήρωσε την στρατιωτική του καριέρα στην κεντρική υπηρεσία.

Πρόσφατα ο Ντμίτρι Μπράττσικοφ έγινε διάσημος σε όλη τη Ρωσία εξαιτίας ενός άρθρου σε ένα από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, στο οποίο είχε πει την ιστορία του, για την ασυνήθιστη «μεταμόρφωσή» του, από στρατιωτικό σε ειδικό μανικιούρ – πεντικιούρ.

«Πήρα την απόφαση να ανταγωνιστώ με την υπερηφάνειά μου. Εάν με κάποιο τρόπο μπορώ να βελτιωθώ και να πετύχω κάτι σε μια τελείως άγνωστη σφαίρα, σε κάτι ξένο προς εμένα. Ως μέρος του πρότζεκτ μου στην πρακτική ψυχολογία, να δείξω ότι είναι δυνατό να ξεπεράσουμε τους εσωτερικούς μας φόβους και να κινηθούμε σε όποια κατεύθυνση θέλουμε, αρκεί να υπάρχει η θέληση», αναφέρει ο Ντμίτρι.

Ο πρώην στρατιωτικός θεωρεί τη δουλειά του ως ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα ενάντια στα στερεότυπα.

Παράλληλα ο Ντμίτρι γράφει βιβλία και οργανώνει σεμινάρια, βοηθώντας τον κόσμο να αντιμετωπίζει τους φόβους του και τα αρνητικά συναισθήματα, χτίζοντας παράλληλα την πίστη προς τον εαυτό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Γυναίκες στην αεροπορία: Κατακτώντας τους ουρανούς - Μία πτήση κάθε φορά

Μανικιουρίστες χρησιμοποιούν μυρμήγκια για να καλλωπίσουν νύχια

Tags:
βίντεο, στρατιωτικός, μανικιούρ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK