20:36 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Παιδί - θαύμα: Κάνει τοξοβολία με τα πόδια και σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ντιάνα Μπουτάν από την Ρωσία έχει καταφέρει μόλις σε ηλικία 13 χρόνων να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, λόγω των εντυπωσιακών δεξιοτήτων της στην τοξοβολία.

Η Ντιάνα Μπουτάν μεγάλωσε στο Αρμαβίρ, μια μικρή επαρχιακή πόλη στην Ρωσία, η φήμη της όμως έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η 13χρονη μαθήτρια έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές της επιδόσεις στην τοξοβολία. Πριν λίγο καιρό, συμμετείχε σε ένα μεγάλο φεστιβάλ τσίρκου στη Μόσχα, όπου κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και να κατακτήσει μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Η Ντιάνα στηρίζεται στα δύο της χέρια και φέρνοντας το σώμα της σε κατακόρυφη στάση, ρίχνει τα βέλη με τα δάχτυλα των ποδιών της. Μάλιστα, μπορεί να το κάνει με κλειστά μάτια και σε απόσταση τριών μέτρων από το έδαφος.

«Άρχισα να ασχολούμαι με το τσίρκο όταν ήμουν επτά χρονών. Τότε, δεν είχα ιδέα ακόμη ότι θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά τα πράγματα και ότι το όνειρό μου θα ήταν να γίνω ακροβάτισσα σε τσίρκο», λέει η Ντιάνα.

Αυτό το διάστημα προπονείται στην τοξοβολία με ένα χέρι. Προετοιμάζεται για ένα νέο ρεκόρ, ενώ το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει μέλος του θιάσου του διάσημου τσίρκου «Cirque du Soleil».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεξιοτέχνης 9χρονος τοξοβόλος ρίχνει τα βέλη με τα πόδια

Απίθανα κόλπα με ποδήλατο που αψηφούν τη βαρύτητα

Tags:
παιδί, Ρωσία, ρεκόρ Γκίνες, ρεκόρ, κορίτσι, πόδια, τσίρκο, τοξοβολία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK