17:40 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 23χρονος Μουχάμαντ Αμίν Τανολί από το Πακιστάν κοιτά τον κόσμο από ύψος 2 μέτρων και 33 εκατοστών και ισχυρίζεται ότι, παρά την ηλικία του, ψηλώνει ακόμα.

Όπως είναι λογικό, ο νεαρός άντρας δε βρίσκει ρούχα και παπούτσια στο νούμερό του κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το κεφάλι του ακουμπά στο ταβάνι του λεωφορείου, όταν είναι όρθιος, ενώ τα καθίσματα είναι πολύ στενά για τα μακριά του πόδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάζεται 6 μέτρα υφάσματος για να φτιάξει την παραδοσιακή πουκαμίσα που φοράει, ενώ φορά σανδάλια νούμερο 50, επίσης ειδικής παραγγελίας.

Χρειάζεται 6 μέτρα ύφασμα για την παραδοσιακή πουκαμίσα που φοράει
© Φωτογραφία : YouTube/Caters Clips
Χρειάζεται 6 μέτρα ύφασμα για την παραδοσιακή πουκαμίσα που φοράει

Όμως, το ύψος του Μουχάμαντ έχει και τα τυχερά του. «Κάθε εβδομάδα, και μια καινούρια οικογένεια προσεγγίζει τους γονείς μου για να παντρευτώ», λέει ο 23χρονος γίγαντας, που ισχυρίζεται ότι κάνει, απλά, κάνει θραύση στο ασθενές φύλο.

«Τους λέω ότι χρειάζεται πρώτα να βρω μια δουλειά, προτού νοικοκυρευτώ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρω την ”αδερφή ψυχή” μου», αναφέρει ο πανύψηλος νεαρός από το Πακιστάν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror.
Τα σανδάλια του είναι ειδική παραγγελία, νούμερο 50
© Φωτογραφία : YouTube/Caters Clips
Τα σανδάλια του είναι ειδική παραγγελία, νούμερο 50

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορώ να εργαστώ, λόγω της κατασκευής μου. Όμως, εγώ είμαι απόλυτα ικανός να εργαστώ», λέει ο Μουχάμαντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος, ξαφνικά, ψήλωσε άλλους 7,5 πόντους, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

«Ελέγχω το ύψος μου τους τελευταίους 3 μήνες και όλο ψηλώνω και ψηλώνω. Μια μέρα θα γίνω διάσημος», σημειώνει ο Μουχάμαντ, που θέλει να ξεπεράσει τα 2,51 μέτρα του «δικού μας» Σουλτάν Κιοσέν, και να γίνει ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Πακιστάν, viral βίντεο, viral, ύψος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK